Op een werkdag voor 13:00 uur besteld, morgen in huis! | Gratis verzending bij een bestelling vanaf €75,-
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gereedschap /

Werkhandschoenen

Een ijverige doe-het-zelver? Of een job met veel handenarbeid? Bestblue heeft voor iedereen de ideale werkhandschoenen. Draag zorg voor je handen, ze zijn immers je belangrijkste gereedschap en draag de juiste werkhandschoenen voor je werk.
 


Weergave:


Bezig met laden...
Latex handschoenen, 10 stuks
Set van 10 stuks (5 paar) gepoederde latex handschoenen geschikt voor allerlei werkzaamheden. 
3,95 5,95 incl. btw
ToolPack "Mechanical" Werkhandschoenen 11/XXL
Een paar werkhandschoenen die bescherming bieden tegen aller risico's waar u tijdens het werken tegenaan loopt.
10,95 15,95 incl. btw

Goedkope werkhandschoenen in verschillende soorten

Werkhandschoenen om te lassen, te monteren of om met chemische producten te werken. Ze bestaan allemaal. Liever leren of snijbestendige handschoenen of handschoenen met meer grip? Bestblue biedt ze u allemaal.

CE Keurmerk

Sommige beschermende handschoenen dienen aan bepaalde eisen van veiligheid, milieu, gezondheid en consumentenbescherming te voldoen. Dit zijn de EU-richtlijnen met EN-normen. De handschoenen krijgen, indien voldaan aan deze eisen, een CE-keurmerk. Zo bent u er zeker van dat u goedkope werkhandschoenen koopt die aan de gestelde veiligheidseisen voldoen.

388 mechanische risico’s

Heel wat jobs brengen mechanische risico’s met zich mee. De ideale werkhandschoen beschermt je hiertegen. Zo zijn er handschoenen met een hoge schuur- snijd- scheur of perforatieweerstand:

A: slijtvastheid/schuurweerstand
B: snijvastheid/ snijdweerstand
C: Treksterkte/ scheurweerstand
D: perforatiesterkte/ perforatieweerstand

 

Iedere handschoen krijgt een cijfer van 1 tot 4. 4 is het hoogste prestatieniveau voor een bepaalde categorie.

De juiste werkhandschoen 

Voor uw veiligheid is het belangrijk om de juiste goedkope werkhandschoen voor uw werkzaamheden te dragen. Hier een overzicht van de verschillende soorten:

Leren handschoenen

Er bestaan drie soorten leder waarvan men werkhandschoenen maakt. Zo is er het nerfleder voor zware werkzaamheden (bouw en metaalsector). Deze zijn sterk, flexibel en comfortabel. Daarnaast bestaan splitlederen handschoenen. Iets goedkoper dan nerfleder met olie absorberende eigenschappen. Wens je een goede vingergevoeligheid? Ga dan voor schapenleer. Dit leer is heel soepel en ademend, waardoor de handschoenen erg comfortabel en duurzaam zijn.

Latex-griphandschoenen

Werk je onder droge omstandigheden? Ben je bijvoorbeeld bouwvakker, stratenmaker, Tegellegger....? Dan draag je best latex werkhandschoenen met extra grip.

Chemicaliën- en oliebestendig

Indien je met chemicaliën en olie werkt, heb je handschoenen nodig met het EN 374-keurmerk. Dit geeft de geschiktheid van bescherming tegen chemicaliën en micro-organismen weer. Sommige handschoenen hebben een NBR-laag. NBR staat voor nitrilrubber dat de handschoen waterdicht maakt.

Montage werkhandschoenen

Dit zijn handschoenen veelal gemaakt van schapenleer. Ze bestaan in verschillende diktes. Dikkere handschoenen voor in de winter en dunnere voor in warmere periodes en hogere vingergevoeligheid. Je kan deze dragen voor werk in de garage, werkplaats of schilderwerken. Ze zitten strak rond de polsen voor extra bescherming en hebben veel grip.

Lashandschoenen

Deze handschoenen zijn extra lang en gemaakt van spitleder voor optimale bescherming (10396). Handschoenen met het nummer 10397 zijn bovendien gestikt met kevlar garen. Beide voldoen aan de EN388-en EN407-richtlijnen. Ze zijn bestand tegen hitte, vuur en mechanische risico's.;


Beoordelen

Via het webwinkelkeur logo rechts kunt u ons beoordelen, dankuwel!

Ontvang ook de nieuwsbrief met leukste acties!

Via de nieuwsbrief van Bestblue.nl houden wij u op de hoogte van onze leukste acties en informatie die u niet wilt missen. Abonneer snel!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om de website gebruiksvriendelijker te kunnen maken voor u!